• slidebg1
  БАЛЕ ТУРС ОХРИД
  RENT A CAR OHRID
 • slidebg1
  БАЛЕ ТУРС ОХРИД
  МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ
 • slidebg1
  БАЛЕ ТУРС ОХРИД
  МЕЃУГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

БАЛЕ ТУРС ОХРИД, RENT A CAR OHRID, МЕЃУГРАДСКИ И МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Добредојдовте на веб порталот на туристичката агенција Бале Турс!
Туристичката агенција Бале Турс е основана 2005 година во Охрид, Македонија. И покрај тоа што сме нова агенција наша основна цел е да Ви понудиме квалитетна услуга за Вас како наши клиенти. Бале Турс е водена од млад, образован, искусен и високо професионален кадар, кој претставува причина за нашето професионално и квалитетно работење.

Бале Турс Ви нуди повеќе услуги и тоа:
Вршење на линиски превоз во внатрешен патен сообраќај;
Вршење наслободен превоз во внатрешен патен сообраќај;
Вршење на линиски превоз во меѓународниот патен сообраќај;
Вршење наслободен превоз во меѓународниот патен сообраќај.

ДЕЛ ОД НАШАТА ФЛОТА